کتاب پله پله تا اوج اثر زیگ زیگلار

کتاب پله پله تا اوج (Steps to the Top) نوشتهٔ زیگ زیگلار، گام‌هایی عملی و تاثیرگذار برای رسیدن به موفقیت را به شما آموزش می‌دهد. این کتاب نه تنها برای بهتر شدن وضع روحی شما نوشته شده، بلکه می خواهد به شما کمک کند تا بخشنده خوبی شوید. از مراحل ارائه شده در این کتاب برای رسیدن به موفقیت استفاده کنید.

اگر می‌خواهید به اوج برسید و هدف و انگیزه درست را پیش بگیرید، باید یک برنامه و مسیر مشخصی داشته باشید. این کتاب دقیقاً همین کار را می‌کند. یعنی برنامه‌ای ساده برایتان در نظر گرفته که به شما کمک می‌کند تا دوباره حس اعتماد و اطمینان به خود را بازیابید و با امید در مسیر موفقیت گام بردارید. تمرینات این کتاب به شکلی است که بتوانید به راحتی آن‌ها را وارد عادات روزانه خود کنید.

در زندگی همه ما لحظاتی وجود دارد که خود را کم ارزش می پنداریم و در مورد خود دچار تردید می شویم. دکتر ماکسول مالتز فقید نوشته است: «دست کم نود درصد مردم جهان احساس حقارت یا خود کم بینی دارند. دلیل اینکه این همه آدم درباره زندگی، شکل ظاهر، مهارتها و تواناییهای خود چنین احساسی دارند این است که بیشتر اوقات، خود را با قهرمانان مرد و زن فیلمها مقایسه می کنند.

بخشی از کتاب پله پله تا اوج

آیا شما آدم نگرانی هستید؟ این روزها آدمها برای فراموش کردن نگرانیهایشان در مورد چیزهای بیخودی به قرصهای گوناگون متوسل می شوند. چرا نگرانی دشمن شماست؟ زیرا نگرانی موجب نابودی شما می شود. بنابه گفته دکتر چالز مایو، «نگرانی بر دستگاه گردش خون و اعصاب اثر می گذارد. آیا تا به حال کسی را دیده اید که از فرط کار بمیرد؟ اما بسیاری از مردم بر اثر اظطراب و دلهره و نگرانی جان خود را از دست می دهند».

روان شناسان می گویند که چهل درصد از نگرانیهای ما هرگز اتفاق نمی افتند و سی درصد آنها قبلا اتفاق افتاده اند. دوازده درصد نگرانیهای ما نگرانیهایی بی اساس مربوط به تندرستی است؛ ده درصد دیگر، مربوط به نگرانیهای متفرقه ای است که عملا بیهوده اند. اگر حساب من درست باشد، فقط هشت درصد باقی می ماند. به عبارت دیگر، براساس تحقیقات انجام شده، بیشتر مردم در نود و دو درصد موارد نگرانیهای بی مورد دارند و اگر گفته دکتر چارلز مایو درست باشد، این نگرانیها ما را می کشند .

در اینجا توصیه ای برای شما دارم. نگران چیزی نباشید که نمی توانید تغییرش دهید. در عوض، انرژی خود را در موارد مثبت و سازنده بکار برید. اگر از وضع زندگی خود راضی نیستید، خود را عذاب ندهید و نگران نباشید، بلکه کاری بکنید. از نگرانی خود بکاهید و بر میزان عملتان بیفزایید، زیرا نگرانی مثل صندلی گهواره ای است که شما را تکان می دهد ولی با این همه حرکت، شما را به جایی نمی برد.

گامهای عملی …


👉امتیاز بده.