کتاب لوتا پیترمن جلد ۹ نه اثر آلیس پانترمولر
کتاب لوتا پیترمن ۹ یک قوطی پر از کوآلا! نهمین جلد از مجموعه لوتا پیترمن نوشته آلیس پانترمولر است. این اثر کتابی مصور و طنز (Comic) است که داستان دختر ده ساله سرزنده و بازیگوشی به نام لوتا پیترمن را که همراه با پدر، مادر و برادرهای دوقلویش زندگی می کند در قالب کمیک استریپ (Comic Strip) روایت می نماید.
بخشی از داستان
یک نامردی به تمام معنا! درست وقتی که شانس به من رو کرده و برنده سفر به استرالیا شدهام، اصلاً و ابداً به من اجازهی رفتن نمیدهند!
ولی من باید به هر قیمتی که شده بروم!
پیشِ کوآلاهای گوگوووولی و دختر عمههایم! باید حتماً تشتکِ برنده قرعهکشی نوشابه کوآلاکولا را پیدا کنم و چون نوشابه بدجوری ضرر دارد، مامان حتی یک شیشه نوشابه هم برایم نمیخرد. خوشبختانه شایِن گفته اگر برنده شود من را هم با خودش میبرد استرالیا.
وقتی با همدیگر تیم شویم حتماً برنده میشویم، حتی به قیمت اینکه مجبور شوم تکتک تشتکها را با فلوتم جادو کنم.
… مامان توی پارکینگ پارک کرد و قبل از پیاده شدن، نگاهی به فهرست خریدش انداخت. من هم فرصتی پيدا كردم تا به بیلبورد بزرگی که درست جلویمان بود، نگاه کنم. رویش عکس مردی بود با کلاهی عجی بوغریب که یک عالمه چو بپنبه ازش آویزان بود. با یکی از دستهایش یک کوالای خیلی گوگولی را نگه داشته بود و با آن یکی دستش یک بطری کوآلاکولا را. پشتش آسمان آبی بود و خورشید در آن می درخشید.
و من هم دقیقا همان سفر را می خواستم برنده شوم!
جلدهای دیگر از این مجموعه
کتاب لوتا پیترمن ۱ گوش تا گوش، خرگوش
کتاب لوتا پیترمن ۲ گوسفند اینجا، گوسفند آنجا، گوسفند همه جا
کتاب لوتا پیترمن ۳ چهکسی کرمها را رقصاند؟
کتاب لوتا پیترمن ۴ آرامش پس از خرگوش
کتاب لوتا پیترمن ۵ نجات لاکپشتی، جایزۀ وزغی!
کتاب لوتا پیترمن ۶ آخرین نفر باید گوزن را ببوسد!
کتاب لوتا پیترمن ۷ آخر و عاقبت گربه بازی
کتاب لوتا پیترمن ۸ تعطیلات با طعم کانگورو
کتاب لوتا پیترمن ۹ یک قوطی پر از کوآلا!
آلیس پانترمولر (Alice Pantermüller) متولد ۹ ژوئیه ۱۹۶۸ فلنسبورگ، نویسنده آلمانی کتاب کودکان است. وی پس از فارغ التحصیلی از دبیرستان در فلنسبورگ در سال ۱۹۸۸، تصمیم گرفت به عنوان معلم تحصیل کند.
او برای تدریس در مدارس ابتدایی و متوسطه در PH فلنسبورگ (امروز دانشگاه اروپایی فلنسبورگ) به تحصیل در رشته های آلمانی، هنر و تاریخ پرداخت. حالا هم همراه خانوادهاش در لونبرگرهایده در آلمان زندگی میکند.