کتاب چنین گفت زرتشت اثر فردریش نیچه داستانی شاعرانه و فلسفی از نیچه است که شخصیت اصلی داستان آن هم‌نام یا خود «زرتشت» پیامبر است. در این کتاب مفاهیمی چون «ابرانسان» و «بازگشت جاودانه» بیان می‌شود.
بخشی از کتاب چنین گفت زرتشت
ستارگان از پی دلیل نمی گردند، بل خویش را فدای زمین می کنند تا زمین روزی از آن ابرانسان شود.
دوست می دارم آن را که برای شناخت میزید و شناخت را از آن رو خواهان است که می خواهد ابرانسان روزی بزید، و چنين خواهان فروش خویش است.
دوست می دارم آن را که کار می کند و می سازد تا آن که خانه ای هر ابرانسان بنا کند و زمین و جانور وگیاه را بهر او آماده می کند:
زیرا این چنین خواهان فروش خویش است.
دوست می دارم آن را که به فضیلت خویش عشق می ورزد، زیرا فضیلت خواستی فروشد است و خدنگ اشتیاق.
دوست می دارم آن را که از جان چکهای بهر خویش باز نمی گذارد، بل می خواهد سراپا جانی فضيلت خویش باشد. بدین سان، در مقام جان بر بلگام می نهد.
دوست می دارم آن را که فضیلتی خویش را خواهش و سرنوشت خویش می سازد و این گونه پر فضیلت خویش هنوز زیستن خواهد یا دیگر-نزیستن
دوست می دارم آن را که فضایل بسیار نمی خواهد. زیراکه یک فضیلت به است از دو فضیلت؛ زیرا که یک فضیلت چنبريست استوارتر برای دراویختن سرنوشت.
دوست میدارم آن را که روان اش خویشتن. برباد. ده است و نه اهل سپاس خواستن است و نه سپاسگزاردن؛ زیرا که همواره بخشنده است و بدور از پاییدن خویشتن.
دوست می دارم آن را که چون تاس به سود. اش افتد، شرمسار شود و پرسد: نکند قماربازی فریبکار باشم؟ زیرا که خواهان فناست.
دوست می دارم آن را که پیشاپیش کردار اش کلام زرین می گستراند و همواره بیش از آن چه نوید می دهد به جای می آورد؛ زیرا که خواهان فروش خویش است.
دوست می دارم آن را که آیندگان را برحق می کند و گذشتگان را نجات می بخشد؛ زیرا می خواهد
جان بر سر کار کنونیان نهد. …

کتاب چنین گفت زرتشت اثر فردریش ویلهم نیچه انتشارات آتیسا
148,000 110,000 تومان
مشاهده جزئیات و خرید

کتاب چنین گفت زرتشت اثر فردریش ویلهم نیچه انتشارات آتیسا

کتاب چنین گفت زرتشت، اثری فلسفی نوشته ی فردریش نیچه است که نخستین بار در سال ۱۸۹۱ به انتشار رسید. نیچه، یکی از جریان سازترین و نوآورترین متفکرین فلسفه ی غرب بود و کتاب چنین گفت زرتشت، هنوز هم به عنوان شناخته شده ترین و تأثیرگذارترین اثر او در نظر گرفته می شود. نیچه در این کتاب توضیح می دهد که چگونه زرتشت، پیامبری کهن از دیار پارس، از خلوتکده ی خود در کوهستان پایین می آید تا خبری را به مردم اعلام کند و بگوید که ابَرانسان، یا انسانی که تجلی الوهیت است، جانشین خلف و ادامه دهنده ی راه او خواهد بود. اندیشه های نیچه، همچون نظریه ی ابَرانسان و میل به قدرت، سال ها بعد توسط برخی متفکران از جمله اندیشمندان نازی مورد تحریف قرار گرفتند. این فیلسوف بزرگ آلمانی با نثری فوق العاده درخشان و شاعرانه استدلال می کند که معنای هستی از طریق تفکرات پیشین و اطاعت صرف از قدرت ها یافت نخواهد شد بلکه آن را می توان در زندگی ای پرشور، آشوبناک و آزادانه پیدا کرد.

مشخصات

  • نویسنده
    فردریش ویلهم نیچه
  • مترجم
    دکتر فرزام حبیبی اصفهانی
  • ناشر
    آتیسا
  • شابک
    978-622-7182-16-3
  • رده‌بندی کتاب
    فلسفه (فلسفه و روان‌شناسی)
  • قطع
    رقعی
  • نوع جلد
    شومیز
  • نوع کاغذ
    تحریر
  • تعداد صفحه
    302
  • وزن
    100 گرم