کتاب فن آوری کیک و کلوچه اثر ای. ب. بنیون و جی اس تی بمفورد نشر علوم کشاورزی ایران
340,000 تومان
مشاهده جزئیات و خرید

کتاب فن آوری کیک و کلوچه اثر ای. ب. بنیون و جی اس تی بمفورد نشر علوم کشاورزی ایران

مشخصات

  • نویسنده
    ای ب بنیون جی اس تی بمفورد
  • مترجم
    دکتر رضا راست منش
  • ناشر
    علوم کشاورزی ایران
  • شابک
    9786006832220
  • رده‌بندی کتاب
    پزشکی و بهداشت و سلامت (تکنولوژی و علوم کاربردی و مهندسی)
  • قطع
    وزیری
  • نوع جلد
    شومیز
  • چاپ شده در
    ایران
  • نوع کاغذ
    تحریر
  • گروه سنی
    بزرگسال
  • تعداد صفحه
    544
  • وزن
    750 گرم
👉امتیاز بده.