کتاب روش های علمی ارزیابی و تعیین عمر قفسه ای در صنایع غذایی اثر محمدرضا شاه بنده - جلد اول
30,000 تومان
مشاهده جزئیات و خرید

کتاب روش های علمی ارزیابی و تعیین عمر قفسه ای در صنایع غذایی اثر محمدرضا شاه بنده - جلد اول

مشخصات

  • نویسنده
    محمد رضا شاه بنده، وحید مفید
  • ناشر
    مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی ایران
  • شابک
    978-600-173-009-2
  • موضوع
    صنایع غذایی
  • رده‌بندی کتاب
    علوم مهندسی (تکنولوژی و علوم کاربردی و مهندسی)
  • قطع
    وزیری
  • نوع جلد
    شومیز
  • گروه سنی
    بزرگسال
  • تعداد صفحه
    212
👉امتیاز بده.